Το μεγαλείο του που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και έχει επιδείξει σε όλη του την καριέρα, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στα 12 παιδιά, μαθητές ποδοσφαιρικής ομάδας, τα οποία μαζί με τον προπονητή τους έχουν εγκλωβιστεί για 12 ημέρες σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

Ο προπονητής των κόκκινων έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, ενώ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει θρυλικό σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ «You’ll Never Walk Alone».

«Εκ μέρους της οικογένειας της Λίβερπουλ σας ευχόμαστε από το βάθος της καρδιάς μας τα καλύτερα. Να είστε δυνατοί και είμαστε δίπλα σας. Παρακολουθούμε τις ειδήσεις και ελπίζουμε κάθε δευτερόλεπτο ότι θα δείτε ξανά το φως της ημέρας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα συμβεί τα επόμενα δευτερόλεπτα, ώρες ή ημέρες. Υου’ll Never Walk Alone» λέει στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα μέσω της αθλητικής έκδοσης του CNN.

Jurgen Klopp: 'Liverpool is with you'

"We are hoping every second that you see the daylight again. You'll never walk alone." Liverpool FC boss Jürgen Klopp has delivered a message of hope to the Thai football team trapped in a cave.👉 https://cnn.it/2IWqYCZ

Δημοσιεύτηκε από CNN Sport στις Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018