Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στο Goodwood η πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της Mustang Bullitt

Στο Goodwood η πρώτη ευρωπαϊκή εμφάνιση της Mustang Bullitt

Η Ford Mustang GT 390 που πρωταγωνίστησε στην θρυλική ταινία Bullitt θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση σε ευρωπαϊκό έδαφος στο πλαίσιο του φεστιβάλ αυτοκινήτου στο Goodwood της M. Βρετανίας.

Τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά ένα αυτοκίνητο που έχει γράψει τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του κινηματογράφου θα έχουν όσοι επισκεφθούν το φεστιβάλ αυτοκινήτου του Goodwood.

Ο λόγος φυσικά για την Ford Mustang GT 390 που πρωταγωνίστησε στην ταινία Bullitt και ταυτόχρονα σε μια από τις πλέον εντυπωσιακές κινηματογραφικές καταδιώξεις.

Το εμβληματικό sportscar, ένα από τα δύο που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας, αποκτήθηκε από τον Robert Kiernan το 1974 έναντι 6.000 δολαρίων.

Από εκείνη την ημέρα παραμένει στην ιδιοκτησία της ίδιας οικογένειας, η οποία με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών από την πρώτη προβολή της ταινίας Bullit, θέλησε να το εκθέσει στο ευρύ κοινό.

Η αρχή έγινε από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Detroit, ωστόσο, κυπαρισσί Mustang θα περάσει και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, πατώντας για πρώτη φορά τους τροχούς της επί ευρωπαϊκού εδάφους και αποτελώντας ένα από σημαντικότερα εκθέματα του φεστιβάλ αυτοκινήτου που θα ανοίξει τις πύλες στις 12 Ιουλίου στο Goodwood.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024