Με ένα εκπληκτικό γκολ του Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στο φιλικό με τη Βάτενς. Ο διεθνής άσος χρειάστηκε μόλις 71 δευτερόλεπτα για να πετύχει το πρώτο του γκολ στη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σούταρε έξω από την περιοχή της αυστριακής ομάδας και έστειλε την μπάλα συστημένη στο αριστερό παραθυράκι του πορτιέρο της Βάτενς.
Ένα φρούτο με μεγάλη ιστορία, που όμως τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά.
Εσπασαν καρδιές στα τελευταία λεπτά του αγώνα Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «αετοί της Λισαβόνας» προκρίθηκαν στα νοκ άουτ του Champions League, χάρη σε γκολ του τερματοφύλακα Τρούμπιν στο 90+8'.