Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρίποντο» της Ελλάδας στον τουρισμό με τον Αντετοκούνμπο

«Τρίποντο» της Ελλάδας στον τουρισμό με τον Αντετοκούνμπο

Συμφωνία της ΕΟΤ με τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα για εκσυγχρονισμό της Τουριστικής καμπάνιας της χώρας

Έτοιμη για μεγάλη επιτυχία στον τουρισμό μέσω του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι η ΕΟΤ.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας δέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόταση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, ούτως ώστε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στην παγκόσμια τουριστική καμπάνια της Ελλάδας.

Μετά την πετυχημένη καμπάνια του Έλληνα αθλητή με την Aegean, η παγκόσμια καμπάνια που ετοιμάζει ο ΕΟΤ θα αποτελέσει την αρχή μίας μεγάλης μεταστροφής της «παραδοσιακής» εικόνας που έβγαζε η χώρα προς τα έξω ως τουριστικός προορισμός σε μία περισσότερη σύγχρονη.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο της σύγχρονης Ελλάδας, ανοιχτή σε όλους τους επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο, αναδεικνύοντας όλα τα επιμέρους θεματικά τουριστικά προϊόντα της (γαστρονομία, πολιτισμός, αθλητισμός, city-break κ.ά.) με τη συμμετοχή του σε σποτ.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του πραγματικά συγκινήθηκα με το πόσο πολύ μεγάλη αγάπη έχει μέσα στην καρδιά του για την Ελλάδα. Του πρότεινα να γίνει πρεσβευτής του ελληνικού τουρισμού και δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας κάνει πάρα πολύ υπερήφανους με τις επιτυχίες του και στη διεθνή του πορεία έχει την Ελλάδα μέσα στην καρδιά του και την προβάλλει παγκόσμια. Μας έκανε ένα πάρα πολύ μεγάλο δώρο! Πρωταγωνιστεί σε ένα τηλεοπτικό σποτ που καλεί όλο τον κόσμο να έρθει να επισκεφθεί την πατρίδα μας, να τη γνωρίσει 365 ημέρες το χρόνο. Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχει υγεία, να έχει πάντα επιτυχίες και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που σε αυτή την εθνική προσπάθεια είναι μαζί μου: Να πάμε τον τουρισμό και την Ελλάδα πιο ψηλά! Γιάννη σε ευχαριστώ!»

Από την πλευρά του παίκτης των «ελαφιών» ευχαρίστησε την υπουργό Τουρισμού: «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την υπουργό για την προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει τον τουρισμό στην Ελλάδα. Από τη μεριά μου, εγώ αλλά και η οικογένειά μου, θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε κι εμείς τις ομορφιές, τους ανθρώπους και την κουλτούρα της χώρας μας. Και νομίζω πως το πιο σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της χώρας μας είναι η αλληλεγγύη, η φιλανθρωπία και γι΄αυτό με τη σειρά μας με τα αδέλφια μου κάνουμε τον αγώνα δρόμου στις 7 Ιουλίου από τα Σεπόλια στο Καλλιμάρμαρο για να ενισχύσουμε την «Κιβωτό του κόσμου»».

Στη συνέχεια, η Έλενα Κουντουρά και ο διεθνής μπασκετμπολίστας παρακολούθησαν το τηλεοπτικό σποτ προώθησης της Ελλάδας στην πρώτη δημόσια προβολή του κατά την παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024