Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας 23χρονου: Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο

Πατέρας 23χρονου: Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο

Στο στρατό και συγκεκριμένα σε πράγματα που συνέβησαν στο στρατόπεδο της Χίου έχει στρέψει η οικογένεια του 23χρονου τα αίτια της εξαφάνισης του από το πλοίο «Νήσος Χίος» τα ξημερώματα της Πέμπτης

Στο στρατό και συγκεκριμένα σε πράγματα που συνέβησαν στο στρατόπεδο της Χίου έχει στρέψει η οικογένεια του 23χρονου φαντάρου για να βρει τα αίτια της εξαφάνισης του από το πλοίο «Νήσος Χίος» τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι συγγενείς αναφέρουν πως ο γιος τους φοβόταν για τη ζωή του και υποστηρίζουν πως το κλειδί του μυστηρίου βρίσκεται στην πίεση που δεχόταν στο στρατόπεδο, από το οποίο μόλις φύγει παίρνοντας αναβολή.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο πατέρας ανέφερε πως ο γιος του δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο.

«Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δε γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει, είπε και συνέχισε: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο».

Όσον αφορά τις πληροφορίες που θέλουν να έχει στείλει μήνυμα στην κοπέλα του για να της πει πως φοβάται για τη ζωή του ανέφερε: «Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε… Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω», πρόσθεσε.

Όπως δήλωσε, οι αρχές έχουν ερευνήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. «Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…»

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024