Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου - Φέρεται να φοβόταν για τη ζωή του

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου – Φέρεται να φοβόταν για τη ζωή του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το πλοίο «Νήσος Ρόδος»

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το πλοίο «Νήσος Ρόδος».

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και «έπιασε» στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.

Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Στο πλοίο βρέθηκαν ο σάκος με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί μαζί με τον φίλο του στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Από τις κάμερες του πλοίου δεν φαίνεται να αποβιβάστηκε σε κανέναν ενδιάμεσο σταθμό.

Ο φίλος του ανέφερε στην Αγγελική Νικολούλη πως τις τελευταίες μέρες έλεγε στον ίδιο και την κοπέλα του πως ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό. Δεν τους εξήγησε όμως τι εννοούσε.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχαν τέσσερα πλωτά και ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος.

Η οικογένεια και οι φίλοι του απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024