H Porsche κατέρριψε το ρεκόρ του Nurburgring
Mε τον Timo Bernhard πίσω από το τιμόνι της Porsche 919 Hybrid Evo, η γερμανική φίρμα συνέτριψε το ρεκόρ των 20,6 χιλιομέτρων της πίστας του Nurburgring Nordschleife.
Στα χέρια της Porsche και του Timo Bernhard βρίσκεται πλέον το ρεκόρ της πίστας του Nurburgring Nordschleife. Με την αναβαθμισμένη εκδοχή του πρωτότυπης Porsche 919 Hybrid με την οποία η γερμανική φίρμα κατέκτησε τρεις συνεχείς χρονιές τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, ο Γερμανός οδηγός αγώνων κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
Ο Timo Bernhard χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά, 19 δευτερόλεπτα και 55 δέκατα για να καλύψει την απόσταση των 20,6 χιλιομέτρων μιας διαδρομής που έχει τη φήμη της απαιτητικότερης του πλανήτη.
Ας σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιο τετράτροχο καταφέρνει να σπάσει το φράγμα των 6 λεπτών στην πίστα του Nurburgring, με την αμέσως επόμενη καλύτερη επίδοση να βρίσκεται πλέον σε απόσταση ενάμιση λεπτού.
- Οι τροφές που κάνουν καλό στη μνήμη
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη – Πρόγνωση ανά περιοχή
- Χάσμα 630,17 ευρώ μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Λούβρο: Σε σταυροδρόμι μετά τα σκάνδαλα – Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου;
- Σχέση: Τα έξι σημάδια που δείχνουν ότι είστε σε καλό δρόμο
- Τα… διαβατήρια για τη σωστή αξιοποίηση των ακινήτων


