Το προφίλ των νέων διοικητών του ΕΦΚΑ και του ΕΤΕΑΕΠ
Εγκρίθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η πρόταση του υφυπουργού Τ.Πετρόπουλου, για το διορισμό του Λάμπρου Σέμπου στη θέση του διοικητή του ΕΦΚΑ και του Νικόλαου Μπρίκη στη θέση του διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ)
Εγκρίθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 49Α του Κανονισμού της Βουλής η πρόταση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, για το διορισμό του Λάμπρου Σέμπου στη θέση του διοικητή του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και του Νικόλαου Μπρίκη στη θέση του διοικητή του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ).
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δημοσιοποιεί ένα σύντομο βιογραφικό των νέων διοικητών.
Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Σέμπος, δικηγόρος με εξειδίκευση σε θέματα ατομικού και συλλογικού εργατικού δικαίου και εμπειρία στην επίλυση συλλογικών διαφορών εργασίας, κατείχε τη θέση υποδιοικητή στον ΕΦΚΑ από την 1η Ιανουαρίου 2017.
Ο Νικόλαος Μπρίκης, φυσικός, με δίπλωμα μηχανικού στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, διαθέτει πολυετή διεθνή εμπειρία ως επιτελικό στέλεχος, κυρίως, στον ιδιωτικό τομέα.
- Επίσκεψη της νέας Πρέσβειρας της Ιρλανδίας στο Ιστορικό Δημαρχείο Κέρκυρας
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Τι λένε τα ξένα ΜΜΕ για τους πυροβολισμούς του 89χρονου σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
- «Έχω παιδιά»: Ο Τάσος… star, η γιαγιά-δικηγόρος σε δράση και Gen Z τρέλες απόψε στο MEGA
- Για τεράστια στεγαστική πίεση έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιωαννιτών
- Διπλή επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Εφετείο και Πατήσια για τη σύλληψη του 89χρονου «πιστολέρο»

