Οι αποζημιώσεις αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017 και του πρώτου τριμήνου του 2018
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ). Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συνολικά 7.498 δικαιούχοι αγρότες και κτηνοτρόφοι θα μοιραστούν συνολικά το ποσό των 7.111.786,04 ευρώ.
Οι αποζημιώσεις αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017 και του πρώτου τριμήνου του 2018.
Παράλληλα, ο ΕΛΓΑ υπενθυμίζει ότι καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος των 7 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί στο νομό Μεσσηνίας (1.364.085,30 ευρώ), στο νομό Ηλείας (1.022.894,94 ευρώ) και στο νομό Αργολίδος (1.015.258,19 ευρώ).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας