Μια σπουδαία νίκη, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη.
Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 36 στον κόσμο, αγωνίστηκε εναντίον της Ρωσίδας Μαρίας Σαράποβα, Νο 24, σε έναν αγώνα προετοιμασίας στο Λονδίνο (Aspall Tennis Classic) εν όψει του Γουίμπλεντον που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα και νίκησε την πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου και κάτοχο πέντε τίτλων Grand Slam με 7-5, 6-4.
Αντίθετα, στο δικό του φιλικό προετοιμασίας για το Γουίμπλεντον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε με τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και έχασε από το νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης με 7-6(4), 6-1.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμπλέκεται ξανά σε σενάρια αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ, με την Μπεσίκτας να φέρεται πως έχει στην κορυφή της λίστας της τον Ρουμάνο τεχνικό.
Η Άρσεναλ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα Αγγλίας στην ιστορία της και μια μέρα μετά, οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν ένα επικό πανηγυρικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον προπονητή-θρύλο του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ.
Οι παίκτες της Άρσεναλ έζησαν όλοι μαζί τη στιγμή που το 1-1 της Μπόρνμουθ με τη Σίτι τους χάρισε το πρώτο πρωτάθλημα από το 2004 και στο προπονητικό έγινε… χαμός.
Παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους 8 λεπτά πριν το τέλος, τελικά οι Νιου Γιορκ Νίκς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και νίκησαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς για το 1-0 στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA.