Μάχη για την κορυφή στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, δίνουν στις 17:00 Δανία και Γαλλία. Η αναμέτρηση θα γίνει στο Λουζνίκι της Μόσχας με τους Τρικολόρ να έχουν ήδη προκριθεί και τους αρκεί η ισοπαλία για να πάρουν την πρώτη θέση και να αποφύγουν την Κροατία στην «φάση των 16», όπου ενδεχομένως να πέσουν πάνω στην Αργεντινή.
Η Δανία από την πλευρά της θέλει τη νίκη για να πάρει την πρώτη θέση ή την ισοπαλία για την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας, μπορεί να μείνει και εκτός συνέχειας από την Αυστραλία που αντιμετωπίζει το Περού.
Από το Σότσι περνούν οι ελπίδες πρόκρισης της Αυστραλίας στους «16» του Μουντιάλ. Στην ρωσική πόλη θα γίνει η αναμέτρηση με το Περού για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου και τα «καγκουρό» θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα της Δανίας από την Γαλλία, για να κριθεί η πρόκριση στην διαφορά τερμάτων και την καλύτερη επίθεση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.