Ο Μπαταγιάννης του Ολυμπιακού πρόεδρος στη Σούπερλiγκ. Η τρ;iτη συνεχόμενη ήττα της ΑΕΚ μετά τον Μπορμπαλάν και τον πίνακα των διαιτητών. Ο Βασίλης Δεκάρικος γράφει γιa την Τίγρη που είναι στο καναβάτσο
Στο κλουβί η Τίγρης. Ο Ολυμπιακός, επιστρέφει, στη προεδρία της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από τη διετία 2012-14 με το Γιάννη Μώραλη. Η ΑΕΚ στο περιθώριο. Ήταν η τρίτη κατά σειρά ήττα της, ξεδοντιασμένης πλέον Τίγρεως. Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε κι έχασε την υπόθεση με τον ξένο διαιτητή στον Τελικό του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ, έχασε, κατά κράτος, τη μάχη για τη συγκρότηση του πίνακα, των διαιτητών.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.