Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26 Ιουνίου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 26 Ιουνίου

Κριός Φροντίστε να έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα, γιατί σήμερα είναι η μέρα που γίνεστε από συναισθηματικοί έως και νοσταλγικοί. Εκτεθείτε λοιπόν και μην σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι! Ταύρος Αν είστε singles, σήμερα κάποιος θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς και θα είναι το τελευταίο άτομο που θα περιμένατε να το κάνει. […]

Κριός

Φροντίστε να έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα, γιατί σήμερα είναι η μέρα που γίνεστε από συναισθηματικοί έως και νοσταλγικοί. Εκτεθείτε λοιπόν και μην σας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι!

Ταύρος

Αν είστε singles, σήμερα κάποιος θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς και θα είναι το τελευταίο άτομο που θα περιμένατε να το κάνει.

Δίδυμοι

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πείσει οποιονδήποτε και να ταιριάξει σε κάθε συζήτηση ή γνωριμία, αυτοί είστε εσείς. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη σημερινή μέρα!

Καρκίνος

Αν και δεν είναι του στιλ σας, σας απασχολεί τόσο η δουλειά σας αυτήν την περίοδο που ξεχνάτε όλα τα υπόλοιπα. Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και κάντε ένα διάλειμμα.

Λέων

Αν σκέφτεστε να κάνετε ριζική αλλαγή, ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλη χώρα, σήμερα είναι η μέρα για να θέσετε το σχέδιο σε λειτουργία.

Παρθένος

Πώς καταφέρατε να συνδυάσετε με επιτυχία δουλειά και έρωτα; Αφορμή για να το γιορτάσετε και να μας πείτε κι εμάς το μυστικό της επιτυχίας.

Ζυγός

Ένα προσωπικό ζήτημα χρειάζεται τη δική σας προσοχή, οπότε σταματήστε να φροντίζετε για όλους τους άλλους και κάντε λίγο focus στον εαυτό σας και τις ανάγκες του.

Σκορπιός

Είστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να λάμψετε και να μην μπορέσει κανένας να σας εκμεταλλευτεί. Αρκεί να μην κρατάτε όλα τα συναισθήματα βαθιά κρυμμένα.

Τοξότης

Αν δεν ξεκουραστείτε λίγο από τη δουλειά σας, δεν θα γίνετε ποτέ αυτό το στιλ ανθρώπου που σας αρέσει. Αυτοί που είναι έντονοι και απρόβλεπτοι δηλαδή.

Αιγόκερως

Κάποια μέλη της οικογένειάς σας ασχολούνται με κάτι συγκεκριμένο αλλά δεν θέλουν να το μοιραστούν μαζί σας. Μήπως σας ετοιμάζουν εκπληξούλα;

Υδροχόος

Μπορεί να είναι γνωστός ο χειμαρρώδης χαρακτήρας σας, αλλά καλό είναι να προσέξετε πώς θα μιλήσετε στους δικούς σας ανθρώπους. Δεν θέλετε να τους δείτε πληγωμένους, σωστά;

Ιχθύς

Πάρτε λίγο χρόνο για να διαλογιστείτε και να σκεφτείτε τι χρειάζεστε εσείς. Αφού το κάνετε, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιον που αγαπάτε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024