Ο Φιλίπ Κοκού αποχώρησε μετά από 4 πετυχημένα χρόνια από τον πάγκο της Αϊντχόφεν με προορισμό την Φενέρμπαχτσε, βάζοντας τους «αγρότες» σε αναζήτηση προπονητή.
Έτσι η «PSV» στράφηκε σε «έναν παλιό γνωστό» επιλέγοντας τον Μαρκ Φαν Μπόμελ, με τον 41χρονο να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα.
Ο Φαν Μπόμελ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ρωσία καθώς έχει χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα της Αυστραλίας στο πλευρό του συμπατριώτη του, Μπέρτ Φαν Μάρβαϊκ.
Η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια τριών ετών και θα ξεκινήσει μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.