Έρχονται άλλες δύο αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες
Οι χειρουργικού τύπου παρεμβάσεις που έκανε το υπουργείο Οικονομικών στις αντικειμενικές αξίες προκειμένου να μην προκληθούν μεγάλες επιβαρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ και κυρίως στις λαϊκές συνοικίες δεν ικανοποίησε τους δανειστές που ζητούν πλήρη εξίσωση των αντικειμενικών με τις τιμές της αγοράς
Νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και κατά συνέπεια νέες ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ έρχονται το 2019 και 2020 όπως αποκαλύπτεται στην Εκθεση Συμμόρφωσης της Κομισιόν.
Οι χειρουργικού τύπου παρεμβάσεις που έκανε το υπουργείο Οικονομικών στις αντικειμενικές αξίες προκειμένου να μην προκληθούν μεγάλες επιβαρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ και κυρίως στις λαϊκές συνοικίες δεν ικανοποίησε τους δανειστές που ζητούν πλήρη εξίσωση των αντικειμενικών με τις τιμές της αγοράς.
Ετσι η κυβέρνηση δεσμεύεται για δυο ακόμη αναπροσαρμογές στις τιμές ζώνης. Η πρώτη το 2019 με στόχο να καλυφθεί το 50% της απόστασης που χωρίζει τις αντικειμενικές με τις εμπορικές και άλλη μια το 2020, ώστε να γίνει η πλήρης εξίσωση.
Στο φορολογικό μέτωπο προβλέπεται η μείωση του αφορολογήτου από το 2020. Νωρίτερα, από τον Ιούλιο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατάργηση της έκπτωσης κατά 30% του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο), ενώ με νόμο θα παραταθεί η εισφορά των εφοπλιστών και επιβάλλεται νέος φόρος για επαναπατρισθέντα κεφάλαια.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας