Φωτογραφίες: ΑUTOMEDIA

Η κορυφαία έκδοση της νέας και πιο τεχνολογικά ενσυνείδητης από ποτέ, γενιάς της A-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης χωρίς αυτά που προσπαθεί να κρύψει να αποτελούν απαραιτήτως επτασφράγιστο μυστικό χάρη σε μια σειρά δηλώσεων του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers.

Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει το στέλεχος της γερμανικής φίρμας, η νέα «ενσάρκωση» της A 45 AMG θα επωφεληθεί από ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο και πάντα τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους, αποτελώντας εκ νέου ορόσημο για την κατηγορία και τον κυβισμό του.

Την πλεονάζουσα ισχύ θα πλαισιώσουν οι συνήθεις σκληροπυρηνικές προδιαγραφές βελτιώσεις και ρυθμίσεις που συνεπικουρούμενων των χαρακτηριστικών που προέκυψαν με την νέα γενιά του μοντέλο θα προσδώσουν στην A 45 AMG ένα αιχμηρότερο οδηγικό προσανατολισμό.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, παρά το καμουφλάζ αλλά και το πέπλο ομίχλης που ακολουθεί τα βήματα του δοκιμαστικού πρωτοτύπου, είναι σαφές ότι η γερμανική φίρμα θα ανεβάσει και τους αισθητικούς τόνους, εξασφαλίζοντας στην A 45 AMG μια εικόνα που θα κάνει αντιληπτές με την πρώτη ματιά τις ικανότητές της.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο έλευσής της, αν και είναι ακόμα νωρίς για μια ασφαλή πρόβλεψη και με δεδομένο ότι προηγούνται πολλές ακόμα εκδόσεις με το διακριτικό «A» στην ονομασία τους όπως για παράδειγμα η «απλή» τετράθυρη έκδοση της νέας A-Class καθώς και η μικρότερης ισχύος έκδοση με την υπογραφή της AMG και τα διακριτικά A 35, η A 45 AMG αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο