Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG A45: Τοπίο... ισχύος στην ομίχλη

Mercedes-AMG A45: Τοπίο… ισχύος στην ομίχλη

Η ισχυρότερη έκδοση της νέας γενιάς της A-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό με ένα πέπλο ομίχλης να ακολουθεί τα βήματά της αλλά χωρίς να μπορεί να κρύψει την γενναιόδωρη ισχύ που αυτή θα προσφέρει και η οποία θα την αναγάγει σε ένα νέο ορόσημο για την κατηγορία των «hot-hatch».

Φωτογραφίες: ΑUTOMEDIA

Η κορυφαία έκδοση της νέας και πιο τεχνολογικά ενσυνείδητης από ποτέ, γενιάς της A-Class εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης χωρίς αυτά που προσπαθεί να κρύψει να αποτελούν απαραιτήτως επτασφράγιστο μυστικό χάρη σε μια σειρά δηλώσεων του επικεφαλής της AMG, Tobias Moers.

Όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει το στέλεχος της γερμανικής φίρμας, η νέα «ενσάρκωση» της A 45 AMG θα επωφεληθεί από ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο και πάντα τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης ο οποίος θα αποδίδει πάνω από 400 ίππους, αποτελώντας εκ νέου ορόσημο για την κατηγορία και τον κυβισμό του.

Την πλεονάζουσα ισχύ θα πλαισιώσουν οι συνήθεις σκληροπυρηνικές προδιαγραφές βελτιώσεις και ρυθμίσεις που συνεπικουρούμενων των χαρακτηριστικών που προέκυψαν με την νέα γενιά του μοντέλο θα προσδώσουν στην A 45 AMG ένα αιχμηρότερο οδηγικό προσανατολισμό.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, παρά το καμουφλάζ αλλά και το πέπλο ομίχλης που ακολουθεί τα βήματα του δοκιμαστικού πρωτοτύπου, είναι σαφές ότι η γερμανική φίρμα θα ανεβάσει και τους αισθητικούς τόνους, εξασφαλίζοντας στην A 45 AMG μια εικόνα που θα κάνει αντιληπτές με την πρώτη ματιά τις ικανότητές της.

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο έλευσής της, αν και είναι ακόμα νωρίς για μια ασφαλή πρόβλεψη και με δεδομένο ότι προηγούνται πολλές ακόμα εκδόσεις με το διακριτικό «A» στην ονομασία τους όπως για παράδειγμα η «απλή» τετράθυρη έκδοση της νέας A-Class καθώς και η μικρότερης ισχύος έκδοση με την υπογραφή της AMG και τα διακριτικά A 35, η A 45 AMG αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της εντός του 2019.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024