Χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό του, θα αγωνιστεί στα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα του την ερχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός, όπως απεφάνθη ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, για τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και τα οποία «χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα», στον 4ο τελικό, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, την περασμένη Πέμπτη (14/6).
Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει πρόστιμο 8.500 ευρώ, για επεισόδια εντός των αποδυτηρίων, χρήση κροτίδων ήχου και καπνογόνου, καθώς και για τρία υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών.
Αναλυτικά η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιβάλλονται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, σε σχέση με τα εκτυλιχθέντα πριν την έναρξη, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα καλαθοσφαίρισης πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, που διεξήχθη στις 14.06.2018, στο γήπεδο «ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ.)»:
α) για πρώτο υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο επτακοσίων ευρώ (700,00 €),
β) για δεύτερο υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (700,00 €),
γ) για τρίτο υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (700,00 €),
δ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση κροτίδων ήχου και αφή καπνογόνου), χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200,00 €),
ε) για επεισόδιο εντός των αποδυτηρίων από πρόσωπα συνδεόμενα με αυτή (εξύβριση αποστολής αντίπαλης ομάδας), χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00 €),
στ) για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων τα οποία έχουν σχέση με αυτή και χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, αποκλεισμός της έδρας της για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ (2.200,00€)
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League