Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του επιθετικού που τόσο ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Το νέο όνομα που προστίθεται στη λίστα του Δικεφάλου του Βορρά, είναι αυτό του Ούγκο Βιέιραμ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ φέρεται να είχε ήδη επίσημη επαφή, τόσο με την ομάδα του, την ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος, όσο και με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.