
Και του χρόνου στον Ατρόμητο ο Μπρούνο
Ο Βραζιλιάνος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα του Περιστερίου τον περασμένο Ιανουάριο
Με τη φανέλα του Ατρομήτου θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν ο Μπρούνο Φελίπε, καθώς επεκτάθηκε για ένα χρόνο ο δανεισμός του από τη LASK Λιντς. Ο Βραζιλιάνος μέσος εντάχθηκε στην ομάδα του Περιστερίου τον περασμένο Ιανουάριο και μέτρησε 11 συμμετοχές, με ένα γκολ και μία ασίστ, βοηθώντας το «αστέρι» να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας, ήταν να παραμείνει στον Ατρόμητο και αυτό επιτεύχθηκε με νέα συμφωνία με τους Αυστριακούς, η οποία μάλιστα προβλέπει και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019.
«Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον Ατρόμητο, αφού συνάντησα μια πολύ οργανωμένη ομάδα που παρέχει όλες τις δυνατότητες στους ποδοσφαιριστές της. Θετικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα της ομάδας, αλλά και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου από τον προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι. Τη νέα χρονιά θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο Μπρούνο.
- Σε ποιους διαιτητές ο Λανουά μοίρασε μπράβο (και για την αποβολή του Νίκολιτς) και ποιους έβγαλε στη σέντρα
- Υποκλοπές: Στις 16 Απριλίου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επένδυσε σε εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ
- Τι σημαίνει το πολωνικό «όχι» στην αποστολή Patriot στη Μέση Ανατολή
- Παιχνίδια πολέμου: Πώς το Ιράν νίκησε τον Τραμπ στη viral προπαγάνδα – «Lego και AI»
- Ποιος ήθελε να κλείσει τις τράπεζες; – Το έτοιμο σχέδιο από το 2012 της ΝΔ, που «ξεχνούν» αλλά «σταυρώνουν» τον Τσίπρα


