Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με αναφορές στη συμφωνία με ΠΓΔΜ η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή

Με αναφορές στη συμφωνία με ΠΓΔΜ η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο στη Βουλή

Στον απόηχο των χθεσινών εξελίξεων συνεχίζεται η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης

Άρωμα Σκοπίων έχει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που συζητείται στην Βουλή καθώς στην συνεδρίαση υπάρχουν αρκετές αναφορές για την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ. Στον απόηχο των χθεσινών εξελίξεων συνεχίζεται η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης.

«Ξεπουλήσατε την Μακεδονία, ξεπουλήσατε την γλώσσα, είστε οι μοιραίοι άνθρωποι αλλά θα πληρώσετε το τίμημα στις εκλογές» είπε ο Κώστας Γκιουλέκας από τη ΝΔ.

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας πως «ο πατέρας Μητσοτάκης το 1977, στις εκλογές, είχε κατέβει στα Χανιά με σύνθημα ‘διέξοδος στο κάθε αδιέξοδο’. Ο υιός Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχω την αίσθηση ότι θα κατέβει στις εκλογές του 2019 με σύνθημα ‘αδιέξοδο σε κάθε διέξοδο». Παράλληλα, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση λύνει ένα πρόβλημα που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και κρατάει εδώ και 70 χρόνια. «Η Ελλάδα κερδίζει και βγαίνετε και λέτε με ένα διαστρεβλωμένο δημόσιο λόγο ότι γίνεται υποχώρηση από τα εθνικά δίκαια. Όμως, 140 χώρες χρησιμοποιούν το «Μακεδονία» σκέτο. Και τώρα, αυτές οι 140 χώρες, ανάμεσά τους οι τρεις μεγαλύτερες του κόσμου, θα τους αναγνωρίζουν ως «Severna Makedonija», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά. Στην ίδια γραμμή τάχθηκε και ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Καραγιαννίδης εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση. « Όποιος θέλει να κάνει πολέμους ας ντυθεί στα χακί εμείς θέλουμε να ζούμε ειρηνικά στα Βαλκάνια» σημείωσε.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων τονίζοντας πως «άλλοι φοράνε τα χακί και κάνουνε φιγούρα» κάνοντας λόγο για προδοσία απο την μεριά της κυβέρνησης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024