Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 9:30 το πρωί η συνάντηση Παυλόπουλου - Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Στις 9:30 το πρωί η συνάντηση Παυλόπουλου – Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Παυλόπουλο, θα μιλήσει και πάλι για μία κακή συμφωνία ενώ αναμένεται να προτάξει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν εμφανίζει ενιαία γραμμή σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου θα περάσει το πρωί της Τετάρτης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ζήτησε να έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο για τις ραγδαίες εξελίξεις με το Σκοπιανό.

Ο κ. Μητσοτάκης, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το ονοματολικό, πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας την κυβέρνηση για μυστική διπλωματία ενώ έκανε λόγο για περιφρόνηση του ελληνικού λαού από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σημείωσε, δε, πως «ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα, υπογράφοντας μια συμφωνία η οποία δεν έχει την στήριξη της ίδιας της κυβέρνησής του», τονίζοντας πως «αποδοχή της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση».

Ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Παυλόπουλο, θα μιλήσει και πάλι για μία κακή συμφωνία ενώ αναμένεται να προτάξει το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν εμφανίζει ενιαία γραμμή σε ένα κορυφαίο εθνικό θέμα.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024