Η συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν πήγε καλύτερα από όσο περίμεναν και οι δύο ηγέτες.

Ο αμερικανός πρόεδος, συνηθισμένος σε τέτοιες περιστάσεις έδειχνε άνετος, σε αντίθεση με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας που έμοιαζε αρκετά αμήχανος.

Δεν έλειψαν οι στιγμές που ο τηλεοπτικό φακός «έπιασε» τον Κιμ να κοιτάζει με… δέος τον Τραμπ.

Αντιθέτως ο Τραμπ, όντας ακριβώς αυτό που τον έχουμε συνηθίσει να είναι, έκανε τις γνωστές χειρονομίες του τόσο στον Κιμ, όσο και στους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε η χαρακτηριστική χειρονομία (thumps up) με την οποία ο Τραμπ θέλησε να δηλώσει τον θαυμασμό του, όταν ο Κιμ ολοκλήρωσε τις πρώτες δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους.

Μπορεί να είναι ηγέτες δύο πολύ ισχυρών χωρών, όμως δεν παύουν να είναι άντρες. Και άντρες που δεν θα συζητήσουν για αυτοκίνητα είναι αδύνατον. Έτσι λοιπόν, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των δύο και καθώς κατευθύνονταν προς τα επιτελεία τους, ο Τραμπ πρόσφερε στον Κιμ μια πολύ κοντινή ματιά του «θηρίου», όπως αποκαλείται το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ γα τις μετακινήσεις του.

Μερικές ακόμα στιγμές που ο Τραμπ εξωτερίκευσε με τον δικό του τρόπο το συναισθήματα του!

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλό κλίμα που επικράτησε ανάμεσα στους δύο άντρες «ξεψάρωσε» τον Κιμ, ο οποίος απέκτησε οικειότητα απέναντι στον αμερικανό πρόεδρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο