Κουβέλης για Σκοπιανό: Θα υπάρξει η αναγκαία κοινοβουλευτική πλειοψηφία
Η συμφωνία πρέπει να εξασφαλίζει την παραδοχή των ορών που έχουν τεθεί από την ελληνική κυβέρνηση, ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης
Τις εξελίξεις στο Σκοπιανό σχολίασε ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξη του στο Κανάλι της Βουλής λέγοντας πως η διαπραγμάτευση είναι αναμφισβήτητα συμφέρουσα διότι θα άρει μια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε δυο χώρες που γειτνιάζουν και επικοινωνούν έχουν αμφίδρομη σχέση οι πολίτες των δυο χωρών. «Βεβαίως η συμφωνία πρέπει να εξασφαλίζει την παραδοχή των ορών που έχουν τεθεί από την Ελληνική κυβέρνηση» δήλωσε.
«Η υπόθεση αυτή κρατάει χρόνια, επιτέλους δεν είναι δυνατόν 140 χώρες σε όλο τον κόσμο να αποκαλούν την FYROM με τον όρο Μακεδονία, δεν είναι δυνατόν τα 4 από τα 6 μέλη να αναγνωρίζουν την χώρα με το όνομα αυτό και εμείς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να μην προωθούμε μια λύση που έχει σχέση και με τα δικά μας συμφέροντα και την συν ανάπτυξη.
Αυτοί που δεν θέλουν την λύση του ζητήματος είναι ο Ερντογαν και η Άγκυρα γιατί θέλουν να προωθήσουν το γνωστό μουσουλμανικό τόξο» επισήμανε. Σχετικά με την στάση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό υποστήριξε πως θα υπάρξει η αναγκαία κοινοβουλευτική πλειοψηφία τονίζοντας πως η διαφωνία του κ. Καμμένου στο Σκοπιανό δεν θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση από την συγκυβέρνηση».
- Ανατροπή: Πρωταθλητής Κόπα Άφρικα το Μαρόκο με απόφαση της CAF!
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]
- Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Πρόκριση με «υπογραφή» Βινίσιους
- Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονης στο Χαλάνδρι – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού
- Η αφιέρωση του Μίλτου Πασχαλίδη στον Αλέξη Τσίπρα – «Ό,τι νότες πω, είναι για σένα»


