Η 12η διοργάνωση της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Λονδίνο έλαβε χώρα από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου. Τα πιο δημιουργικοί και πρωτοπόροι σχεδιαστές μόδας συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή με πάνω από 50 brands να δίνουν το παρόν.
Μέσα ενημέρωσης από τον όλο τον κόσμο αλλά και επισκέπτες από 45 χώρες βρέθηκαν στην βρετανική πρωτεύουσα και απόλαυσαν μερικές εικόνες από τη μόδα του μέλλοντος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας