Συντετριμμένος 37χρονος που τον χώρισε η φίλη του επειδή τον στοιχειώνει φάντασμα
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 37χρονος Εντ Μπούκερ, πήρε μέρος σε παγανιστική τελετή, με σκοπό να διώξει πνεύματα από στοιχειωμένο σπίτι
Μια απίστευτη ιστορία χωρισμού αποκαλύπτει 37χρονος άντρας από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος μιλώντας στη Mirror αποκάλυψε ότι η φίλη του τον χώρισε, όταν ανακάλυψε ότι τον έχει στοιχειώσει φάντασμα ύψους πάνω από δύο μέτρα.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 37χρονος Εντ Μπούκερ, πήρε μέρος σε παγανιστική τελετή, με σκοπό να διώξει πνεύματα από στοιχειωμένο σπίτι. Βέβαια, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται εκείνος, οι συνέπειες ήταν πέρα από κάθε φαντασία αφού κάποια πνεύματα τον ακολούθησαν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας, ενώ η καθημερινότητα του γέμισε με επισκέψεις από… την αντίπερα όχθη.
Μερικές από τις καθημερινές παραφυσικές ρουτίνες είναι να βρίσκει γραμμένη τη λέξη «Die» (σ.σ Πέθανε) στα παράθυρα του σπιτιού του.

Μάλιστα ο φωτογραφικός φέρεται να έχει αποθανατίσει ένα παράξενο πλάσμα να κινείται στο σκοτάδι. Εκείνος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για το φάντασμα που τον ακολουθεί.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη σύντροφο του, η οποία κατά τα άλλα ήταν υποστηρικτική, ήρθε όταν το φάντασμα επιτέθηκε και προσπάθησε να την πνίξει την ώρα που κοιμόταν.
«Το φάντασμα αυτό μου έχει καταστρέψει τη ζωή» είπε η 31χρονη Ντόνα την ώρα που του ανακοίνωσε την απόφαση να χωρίσουν.
Ο Εντ αυτή τη στιγμή ψάχνει λύση στο πρόβλημα του, αφού όπως λέει φοβάται πολύ να κοιμηθεί μόνος του στο σπίτι του, ενώ πιστεύει πως το γεγονός ότι το φάντασμα επιτέθηκε πρώτα στην κοπέλα το, ήταν για να την φοβίσει και να την διώξει, ούτως ώστε ο Εντ να μείνει μόνος του και να μπορέσει να τον βασανίσει…
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]
- Άρχισαν τα όργανα πριν το Αγγλία – Αργεντινή: Επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους πριν από τον ημιτελικό (vid)
- Ενεργοποιούνται οι διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη για τα ακίνητα
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442