Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα μυστικά του Υδροχόου για το ερωτικό παιχνίδι

Τα μυστικά του Υδροχόου για το ερωτικό παιχνίδι

Δύσκολη πίστα αυτή...

Δύσκολη περίπτωση ένας Υδροχόος έτσι και αλλιώς! Είναι ζώδιο του αέρα και αυτό από μόνο του είναι δύσκολη πίστα… πολύ απλά γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι μέρα σου ξημερώνει μαζί του!

Τα παιχνίδια, οι στρατηγικές , τα κολπάκια και το φλερτ είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα για τον Υδροχόο, γιατί πολύ απλά του αρέσει να δημιουργεί την έκπληξη και το σασπένς στη σχέση του και στον εαυτό του. Είναι παιχνιδιάρης και σέξι. Ανατρεπτικός και σταθερός, αυτό το κοκτέιλ είναι που μπορεί να σε μεθύσει μαζί του αλλά και να ξυπνήσεις την επόμενη μέρα με φοβερό… πονοκέφαλο!

Ενώ εσύ μπορεί να πηγαίνεις να τον συναντήσεις σε ραντεβού  αυτός ξαφνικά να σου τηλεφωνήσει και να σου πει ότι πετάχτηκε μέχρι το Βερολίνο για μερικές μέρες με κάτι φίλους του (που δεν έχεις ξανακούσει ποτέ τα ονόματα τους). Του αρέσει το κυνήγι και προτιμάει να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, δρα μεθοδικά και να ξέρεις ότι έχει τσεκάρει τα πάντα πάνω σου πριν σου μιλήσει!

Μην εκπλαγείς αν ο τόνος του είναι πολύ φιλικός, αν δεν μπορέσεις να τον κάνεις φίλο δεν θα τον κάνεις ποτέ σύντροφο ή εραστή!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024