Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ariana Grande βαμμένη.. άβαφη!

Η Ariana Grande βαμμένη.. άβαφη!

Η 24χρονη σταρ Ariana Grande φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue και κάνει το «no make up» να γίνεται το νέο τρεντ.

Την αρχή έκανε πριν λίγο καιρό η απόλυτα ταλαντούχα μουσικός και Performer Alicia Keys, ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος #nomakeup κάνοντας τη δική της επανάσταση.

Και ως αποτέλεσμα αποφάσισε να μην ξαναβαφτεί σε καμία δημόσια εμφάνισή της. Δεν το χρειάζεται θα συμπληρώσουμε εμείς, καθώς το πρόσωπό της είναι υπέροχο και ακόμα καλύτερο έτσι.

View this post on Instagram

the pursuit of… ✨✨✨ #mood

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Το παράδειγμά της ακολούθησε λίγο αργότερα και η Christina Aguilera που εμφανίστηκε επίσης άβαφη σε γνωστό περιοδικό δυσκολεύοντας μας λίγο να την αναγνωρίσουμε. Αποκάλυψε για πρώτη φορά τις φακίδες της, αλλά κατά τα’αλλα το πρόσωπό της παραμένει υπέροχο ακόμα και με μικρές «παρεμβάσεις» .

Και ίσως λίγο επηρεασμένος από τις παραπάνω κυρίες, ο αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Edward Enninful, αποφάσισε να έχει στο εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου, την γατούλα και Mariah Carey της γενιάς της, Ariana Grande, χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της και μιας που δεν το χρειάζεται καν, η Ariana ποζάρει με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της και τις φακίδες της πιο εμφανείς από ποτέ στη βίβλο της μόδας (όπως είναι γνωστή).

Με νέο ξανθό λουκ και χωρίς το γατίσιο eyeliner που την έχουμε συνηθίσει η 24χρονη Καλιφορνέζα φωτογραφίζεται για τις ανάγκες του νέου και καλύτερου άλμπουμ της καριέρας της έως τώρα, κάνοντας το κοινό της να παραληρεί.

« Η Ariana,  δεν είναι μόνο μία ταλαντούχα Performer και ένας «γίγαντας» των social-media, αφού μετά την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, αποδεικνύει τη μεγαλοψυχία, τη θετικό τητα και την επιρροή που έχει στους εκατομμύρια φανς της.» Δήλωσε ο Enninful για το μικρό διαμαντάκι που εξελίσσεται σε ογκόλιθο της pop μουσικής σκηνής του σήμερα.

Μη φοβηθείς λοιπόν κι εσύ. Κυκλοφόρησε άβαφη και κέρδισε τους γύρω σου με το χαμόγελό και την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό είναι το καλύτερο μακιγιάζ που μπορείς να έχεις!

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024