Σίλτον: Επιλέγω τον Πίκφορντ για βασικό στην Αγγλία
Ο Πίτερ Σίλτον, θρυλική μορφή του αγγλικού ποδοσφαίρου, έδωσε τα... φώτα του για το ποιος θα πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας των «Τριών Λονταριών» στο Μουντιάλ της Ρωσίας
Ο Τζόρνταν Πίκφορντ θα πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας στο Μουντιάλ, σύμφωνα με τον θρυλικό πρώην «πορτιέρο» των «Τριών Λιονταριών», Πίτερ Σίλτον.
Ο Σίλτον αγωνίστηκε σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα με την Αγγλία (1982-1990) και έδειξε την προτίμησή του προς το πρόσωπο του τερματοφύλακα της Έβερτον, εις βάρος των Τζακ Μπάτλαντ και Νικ Πόουπ.
«Επιλέγω τον Πίκφορντ. Νομίζω ότι είναι λίγο πιο γρήγορος, ο Τζακ είναι σπουδαίος για τα μεγάλα πράγματα, αλλά μερικές φορές βρίσκεται λίγα βήματα πίσω. Αυτή θα ήταν μια μικρή κριτική που θα έκανα σε ένα καταπληκτικό τερματοφύλακα», δήλωσε ο Σίλτον.
Ο Μπάτλαντ πάντως, ξεκίνησε στη χθεσινή (7/6) «φιλική» νίκη της Αγγλίας επί της Κόστα Ρίκα με 2-0.
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.