Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την άμυνα και τα μάτια του

Την άμυνα και τα μάτια του

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει ως μεγάλο όπλο την άμυνά του και μέσα από αυτήν θα προσπαθήσει να κάνει το δεύτερο βήμα προς τον τίτλο

Έφτασε η ώρα του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 και ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και τώρα θέλουν να κάνουν το 2-0 απέναντι στους πράσινους. Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να βγάλει αντίδραση, με τον Πασκουάλ να σχεδιάζει νέα πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση για να πετύχει τον στόχο του.

Οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαρο πως θα στηριχθούν και πάλι στην άμυνα τους. Θέλουν να βγάλουν εκτός αγώνα και πάλι τον Καλάθη και αν τα καταφέρουν θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου τους. Είναι πάντως σίγουρο πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να βρει «απαντήσεις» στις αλλαγές που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός στην επίθεση.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ξέρει καλά ότι οι πράσινοι θα πάρουν ρίσκο στην επίθεση. Είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν καθώς δεν έχουν τίποτε να χάσουν. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη πλευρά καλούνται να δείξουν ότι έχουν διαβάσει σωστά το παιχνίδι και πως είναι έτοιμοι να δώσουν «απαντήσεις» σε όποιο τρικ και αν δοκιμάσει ο Πασκουάλ.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έχει ως μεγάλο όπλο την άμυνα. Μέσα από την άμυνα πετυχαίνει τις μεγάλες νίκες και αυτό το στοιχείο τον κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες να κρατήσουν τον αντίπαλο τους κάτω από τους 70 πόντους.

Κατάφεραν να το πετύχουν στον πρώτο τελικό, στο ΟΑΚΑ και πήραν τη νίκη και το προβάδισμα στην σειρά. Αν μπορέσουν να το πετύχουν και στον αποψινό τελικό, θα έχουν τον πρώτο λόγο για το 2-0. Τα πάντα αρχίζουν και τελειώνουν με την άμυνα για την ομάδα του Πειραιά και είναι βέβαιο πως ο Σφαιρόπουλος θα ζητήσει από τους παίκτες του να βγάλουν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια στα μαρκαρίσματα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024