Οικογενειακό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όπου 52χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι την 47χρονη σύζυγό του. Ο δράστης φαίνεται να ομολόγησε λίγες ώρες αργότερα την πράξη του σε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου προσήλθε αυτοβούλως.
Όπως κατέθεσε ο ίδιος, όλα συνέβησαν ύστερα από καβγά που είχε με τη γυναίκα για προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr το θύμα ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ο σύζυγος της τη μαχαίρωσε όταν διαπίστωσε ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση.
Η 47χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λαγκαδά κι από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει τραύματα στον θώρακα, αλλά η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης κρατείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων