Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλαχοδήμος για Ουζουνίδη: Η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ

Βλαχοδήμος για Ουζουνίδη: Η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ

Το εγκώμιο του πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό έπλεξε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος τοποθετήθηκε σχετικά με το γεγονός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Εβρίτης τεχνικός αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για την Ένωση.

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε επίσης και στη φετινή σεζόν κάνοντας λόγο για πρωτόγνωρα πράγματα αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλαχοδήμος:

Για την περιπέτεια του Παναθηναϊκού: «Όσα ζήσαμε φέτος ήταν τρομερά δύσκολα. Πρωτόγνωρα. Όμως, από την άλλη, όλες αυτές οι δυσκολίες μάς δυνάμωσαν. Μας έδεσαν ως ομάδα και μας έκαναν οικογένεια. Βρήκαμε τη χημεία και τη δύναμη να ξεπερνάμε τα προβλήματα. Αυτό μας κράτησε όλη τη χρονιά. Είχαμε καλό κλίμα, είπαμε να μην τα παρατήσουμε και να δώσουμε ό,τι καλύτερο για να κλείσει η σεζόν με τη μεγαλύτερη -κατά το δυνατόν- αξιοπρέπεια για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Κάθε παίκτης έδωσε αυτό που μπορούσε. Όμως έχω ξαναπεί πως εκτός γηπέδου δεν αποφασίζαμε εμείς. Εμείς προσπαθούσαμε κάθε εβδομάδα να παίρνουμε όσους βαθμούς μπορούσαμε στο γήπεδο».

Γι αυτό που κράτησε όρθιο το τριφύλλι: «Ο προπονητής μας, το τιμ, οι παίκτες και ο κόσμος. Κι όταν λέω το τιμ, εννοώ τους πάντες. Όλους όσοι ήταν δίπλα στην ομάδα. Από τον φροντιστή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στο προπονητικό κέντρο. Όλοι ήταν απλήρωτοι, όπως ήταν οι παίκτες, αλλά ήταν εκεί κάθε μέρα και ο καθένας έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε από το πόστο του. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να ξεχνάμε και να αφήνουμε στην άκρη λίγο τα οικονομικά θέματα και να αφοσιωνόμαστε στον στόχο μας, στην προπόνηση και στο παιχνίδι».

Για τον Ουζουνίδη: «Είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί, όμως με όσα είδα και έχω ως εικόνα από τα 2,5 χρόνια που έμεινα στην Ελλάδα, θεωρώ πως είναι κορυφαίος. Βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό, σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι κρίμα που δεν έμεινε στην ομάδα. Ξέρω ότι πλέον πήγε στην ΑΕΚ και νομίζω ότι έκαναν μια εξαιρετική επιλογή».

Η ευχή του για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξεχνάω όσα πέρασα στον Παναθηναϊκό. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές, έπαιξα μαζί με τον αδερφό μου και φεύγω με υπέροχες αναμνήσεις. Με βοηθήσανε πάρα πολύ να εξελιχθώ ως τερματοφύλακας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό και να γίνει σύντομα και πάλι ένα το κλαμπ».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024