Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Fisherman’s Cap»: Από την Ύδρα στις παγκόσμιες πασαρέλες!

«Fisherman’s Cap»: Από την Ύδρα στις παγκόσμιες πασαρέλες!

Δυναμική εμφάνιση έκαναν φέτος τα καπέλα και ιδιαίτερα το λεγόμενο «Fisherman’s Cap» το οποίο θα συνεχιστεί να φιγουράρει και την καλοκαιρινή σεζόν

Δυναμική εμφάνιση έκαναν φέτος τα καπέλα και ιδιαίτερα το λεγόμενο «Fisherman’s Cap» το οποίο θα συνεχιστεί να φιγουράρει και την καλοκαιρινή σεζόν.

Οι εποχές δεν είναι για να ανανεώνουμε τη ντουλάπα μας όποτε αλλάζει η σεζόν, αλλά για να την ανακυκλώνουμε και να μεταποιούμε κομμάτια που έχουμε ήδη φορέσει. Αν τώρα η μόδα διατηρεί κάποια κομμάτια για πάνω από μία σεζόν, τότε ακόμα καλύτερα. Το συγκεκριμένο καπέλο του «ψαρά» το είδαμε αρκετά τον περασμένο χειμώνα και το αγαπήσαμε ιδιαίτερα. Χωρίς να προλάβουμε να το βαρεθούμε, το κρατάμε και το προσαρμόζουμε στα καλοκαιρινά outfit.

Ποιος θα περίμενε όμως ότι το χαρακτηριστικό καπέλο στις κολεξιόν του Ralph Lauren, το αγαπημένο αξεσουάρ του John Lennon και του Bod Dylan θα προέρχεται από την Ελλάδα; Και μάλιστα από τους ψαράδες των ελληνικών νησιών; Ναι καλά διάβασες! Οι δικοί μας ψαράδες επηρεάζουν την παγκόσμια μόδα!

Το κρύο του χειμώνα, η νυχτερινή υγρασία, ο δυνατός ήλιος ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Έλληνα να δημιουργήσει αυτό το καπέλο και να το φοράει καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας στο καΐκι του. Και πλέον αυτό το ίδιο καπέλο φιγουράρει σε όλες τις πασαρέλες, αλλά και στο street style ανδρών και γυναικών.

Από την Κάλυμνο, την Κρήτη, την Ύδρα, το Ζορμπά και ολόκληρη την Ελλάδα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας αλλά και σε ευφάνταστες παραλλαγές.

Θα το βρεις εκτός από το κλασσικό μαύρο και σκούρο μπλε που κυκλοφόρησε το χειμώνα, πλέον και σε άλλους χρωματισμούς και υφάσματα.

Τζιν, δερμάτινα, κόκκινα, μπλε, χακί, ριγέ όλα με κοινό παρονομαστή την Ελλάδα, τα καπέλα αυτά θα παραμείνουν και τους επόμενους μήνες για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή μας αλλά και για να δώσουν μία γεύση από ελληνικό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο!

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024