Επίσημα ανακοίνωσε σήμερα (31/5) η Αθλέτικ Μπιλμπάο, την πρόσληψη του Εντουάρντο Μπερίσο στην τεχνική της ηγεσία.
Ο Αργεντινός, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία των Βάσκων τον Άνχελ Θιγάντα και θα γίνει ο 49ος προπονητής στην μακρά ιστορία του συλλόγου.
Προπονητικό «παιδί» του Μαρσέλο Μπιέλσα, του οποίου υπήρξε συνεργάτης στην εθνική ομάδα της Χιλής, ο 49χρονος Μπερίσο εργάστηκε στην Εστουντιάντες της Αργεντινής και την Ο’ Χίγκινς στη Χιλή, πριν μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Θέλτα, το καλοκαίρι του 2014, για να πάρει τη θέση του Λουίς Ενρίκε που είχε μεταπηδήσει στην Μπαρτσελόνα.
Έμεινε τρία χρόνια στην ομάδα του Βίγκο και άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής, πριν δεχθεί την πρόταση της Σεβίλλης πέρυσι. Στην Ανδαλουσία δεν έμελλε να μακροημερεύσει, καθώς τον Νοέμβριο υποχρεώθηκε να πάρει άδεια, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του προστάτη, με τον οποίο διαγνώστηκε.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά