Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο! Θέμα συζήτησης σε τέσσερις τελικούς ο Ράμος

Απίστευτο! Θέμα συζήτησης σε τέσσερις τελικούς ο Ράμος

Πως ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαδέψει όλες τις τελευταίες στέψεις της Βασίλισσας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αυτό κι αν είναι ατομικό επίτευγμα! Ο Σέρχιο Ράμος έχει αφήσει το αποτύπωμά του σε τέσσερις τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλοτε υμνήθηκε άλλοτε στοχοποιήθηκε, και εν τέλει κατάφερε -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- να αποτελέσει θέμα συζήτησης σε όλες τις τελευταίες στέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Λισσαβόνα, 24 Μαΐου 2014

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε προβάδισμα 1-0 στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας, όταν ο Λούκα Μόντριτς έστησε την μπάλα στο σημείο του κόρνερ στο 90+3’. Ο προωθημένος Σέρχιο Ράμος έμελλε να γίνει τότε ο από μηχανής θεός για τη Ρεάλ στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τιμπό Κουρτουά. Με ξεκάθαρο ψυχολογικό προβάδισμα η Βασίλισσα σκόραρε άλλες τρεις φορές στην παράταση (4-1).

Μιλάνο, 28 Μαΐου 2016

Ο Τόνι Κρόος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, ο Γκάρεθ Μπέιλ κέρδισε την κεφαλιά και ο Σέρχιο Ράμος με παρεμβολή στη φάση (από θέση οφσάιντ) άνοιξε το σκορ στο 15’ του δεύτερου τελικού κόντρα στην Ατλέτικο. Ο αγώνας στο Μιλάνο έληξε 1-1 στην κανονική διάρκεια και η Ρεάλ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι. Μάλιστα, ο αρχηγός Ράμος εκτέλεσε εύστοχα το 4ο πριν στείλει την μπάλα στο δοκάρι ο Χουάνφραν. Ενας οπαδός της Ατλέτικο -πάντως- έφτασε σε σημείο να κινηθεί νομικά κατά της UEFA. Με το σκεπτικό ότι η μη υπόδειξη οφσάιντ συνιστά λάθος που έκρινε την έκβαση του τελικού διεκδίκησε το ποσό των 1.660 ευρώ (160 για το εισιτήριο που πλήρωσε και 1.500 για ψυχική οδύνη).

Κάρντιφ, 3 Ιουνίου 2017

Η Ρεάλ νίκησε με το εμφατικό 4-1 τη Γιουβέντους, αλλά αρκετοί καυτηρίασαν τη συμπεριφορά του Σέρχιο Ράμος που εκμαίευσε την αποβολή του Χουάν Κουαδράδο. Η φάση εκτυλίχθηκε στο 84’ (με το σκορ πάντως στο 3-1). Ο Ισπανός ανέκοψε με δυναμικό τάκλιν πάνω στη γραμμή του πλαγίου τον Κολομβιανό. Ο τελευταίος γύρισε για να μαζέψει την μπάλα με διάθεση να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι και περνώντας δίπλα από τον Ράμος άπλωσε το χέρι ακουμπώντας τον σχεδόν ανεπαίσθητα, όπως φάνηκε στο ριπλέι. Ο αρχηγός της Ρεάλ όμως έπεσε στο χορτάρι και έδειχνε να υποφέρει με συνέπεια (ήταν δίπλα και ο Μαρσέλο που σιγόνταρε) ο διαιτητής Μπιρχ (και ο βοηθός) να παρασυρθεί και να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κουαδράδο. Σχολιάζοντας τη φάση ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρτιναντ δήλωσε πως «αν ήμουν ο Σέρχιο Ράμος, θα ντρεπόμουν την επόμενη μέρα να κοιτάξω στα μάτια τον γιο μου».

Κίεβο, 26 Μαΐου 2018

https://www.youtube.com/watch?v=jmC6W9LaX9A

Περισσότερο από τα ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης (τρίτη σερί κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, 13η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης) η κοινή γνώμη ασχολείται με τις γκάφες του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Λόρις Κάριους και τον τραυματισμό του Μο Σαλάχ. Αυτή τη φορά μάλιστα η στοχοποίηση του Σέρχιο Ράμος δεν περιχαρακώνεται στα όρια της κριτικής. Τον σημαδεύουν με πέτρες αναθέματος. Ο αρχηγός της Βασίλισσας χρεώνεται ότι κατέφυγε σε λαβή βγαλμένη από πολεμική τέχνη στη φάση που υπέστη τη ζημιά στον ώμο ο παίκτης της Λίβερπουλ. Μάλιστα, ο δικηγόρος Μπασέμ Βαχμπά κατέθεσε αγωγή κατά του Ισπανού αξιώνοντας αποζημίωση 1 δισ ευρώ για τη σωματική και την ψυχική βλάβη που προκάλεσε ο Ράμος στον Σαλάχ και τον αιγυπτιακό λαό…

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024