Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μαύρο σακάκι: Το πιο απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου

Μαύρο σακάκι: Το πιο απαραίτητο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου

Το «must have» item της κάθε ντουλάπας που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το 24ωρο

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τρία συγκεκριμένα items στην ντουλάπα της: Το little black dress, μία κλασσική γόβα και ένα μαύρο σακάκι.

Το τελευταίο ειδικά είναι αναγκαίο για την γκαρνταρόμπα σου, καθώς μπορεί να σώσει το look σου σε όλα τα «τελευταίας στιγμής» αιφνίδια ραντεβού που προκύπτουν. Επαγγελματικά και προσωπικά.

Το μαύρο blazer είναι το κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται πάντα «alert» σε ειδική θήκη στο αυτοκίνητό σου γιατί μεταμορφώνει την εικόνα σου σε πιο επίσημη ή βραδινή ανά πάσα στιγμή.

Θα διαλέξεις αυτό που σε χαρακτηρίζει.

Σε κοντό μήκος και σε στενή γραμμή για πιο chic και αυστηρή εμφάνιση, μέχρι oversize για ένα πιο casual boyfriend look το οποίο αλλάζει πλήρως με ένα ψηλοτάκουνο πέδιλο ή γόβα για την βραδινή σου εμφάνιση. Και αν τυχόν έχεις ξεμείνει από το συγκεκριμένο blazer κανένα πρόβλημα! Μπορείς να δανειστείς αυτό του φίλου σου και να το ρίξεις στους ώμους ή να του προσθέσεις μία ζώνη στη μέση για ένα πιο 80’s style.

Για τις ώρες γραφείου και τα απαιτητικά ραντεβού μην ξεχάσεις να σηκώσεις τα μανίκια, να βάλεις γήινα και όχι πολύ χρωματιστά τοπ από μέσα, να πιάσεις τα μαλλιά σου ένα αυστηρό ponytail και είναι σίγουρο πως θα τους κερδίσεις όλους στο meeting!

Αυτό που επίσης είναι εξαιρετικά βολικό με τα μαύρα γυναικεία σακάκια είναι πως μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα. Με τζιν και ένα λευκό t-shirt από μέσα για την καθημερινή σου εμφάνιση, αλλά και με κοντή μαύρη φούστα και ένα lingerie top από μέσα για περισσότερο σέξι look στα after office drinks σου.

Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις και το total boyfriend outfit με μαύρο κουστούμι και πουκάμισο, minimal μονόχρωμη γόβα, μαλλιά πιασμένα και smokey eyes. Ένα από τα πιο καθηλωτικά σύνολα που λατρεύουν οι άντρες να βλέπουν στις γυναίκες και αποτελεί το απόλυτα chic και θηλυκό look. Ποιος θα ξεχάσει την εμφάνιση της Carrie Bradshaw (Sex and the City) στο γάμο του καλύτερου της φίλου σε ρόλο κουμπάρας;

Από το πρωί στη δουλειά με sneakers ή loafers, μέχρι αργά το βράδυ με μποτάκια, γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα το μαύρο blazer είναι μία κατηγορία από μόνο του και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη με αμέτρητους συνδυασμούς και εμφανίσεις για όλο το 24ωρο.

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024