Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 29  Μαΐου

Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 29 Μαΐου

Κριός Συνέπεια ακόμα και στις υποχρεώσεις! Η συνέπεια γενικά δεν είναι μια αρετή του ζωδίου σας, αφού οτιδήποτε ακολουθεί μία ρουτίνα σας φαίνεται βαρετό. Η αλήθεια είναι πάντως πως αν φανείτε κύριοι στις υποχρεώσεις σας θα ελαφρύνετε από υποχρεώσεις. Ταύρος Νέος κύκλος εργασιών. Νέες συναστρίες σας δίνουν ένα ανανεωτικό αέρα, που σας έλειπε καιρό. Νέα […]

Κριός

Συνέπεια ακόμα και στις υποχρεώσεις! Η συνέπεια γενικά δεν είναι μια αρετή του ζωδίου σας, αφού οτιδήποτε ακολουθεί μία ρουτίνα σας φαίνεται βαρετό. Η αλήθεια είναι πάντως πως αν φανείτε κύριοι στις υποχρεώσεις σας θα ελαφρύνετε από υποχρεώσεις.

Ταύρος

Νέος κύκλος εργασιών. Νέες συναστρίες σας δίνουν ένα ανανεωτικό αέρα, που σας έλειπε καιρό. Νέα σχέδια, νέες ασχολίες και ενδιαφέροντα είναι στα σκαριά και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσετε ακόμα γρηγορότερα θα έχετε εξελίξεις.

Δίδυμοι

Υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Ο μήνας φτάνει στο τέλος του και η «ακαμψία» των τελευταίων ημερών παίρνει τέλος. Μικρά ψήγματα τύχης διαφαίνονται στον ορίζοντα και η γκαντεμιά σπάει.

Καρκίνος

Μην είστε θερμοκέφαλοι. Στον τομέα των ερωτικών σας έχετε χάσει την κεντρική εικόνα. Κολλάτε στις λεπτομέρειες και δεν κρίνετε σωστά. Συμβουλή:  πρέπει να δουλέψετε μέσα σας και μην αιχμαλωτίζεστε σε μικρότητες .

Λέων

Η εμπιστοσύνη φέρνει ευθύνες. Ο κόσμος σας εμπιστεύεται, με τον δυναμισμό σας τελευταία,  όλοι σας θαυμάζουν αλλά και σας φορτώνουν με δουλειές. Εκεί χρειάζεται μια προσοχή… μην γίνετε θύμα!

Παρθένος

Δράση στα επαγγελματικά. Δυναμικότητα , λάμψη και τόνωση! Δεν χρειάζεστε βιταμίνες αφού τα ποσοστά της  ενέργειας σας είναι ανεξάντλητα. Στα  οικονομικά από την άλλη η δυναμική σας φθίνει με αποτέλεσμα να χρειάζεται προσοχή, σε οικονομικά πάρε – δώσε και λογαριασμούς.

Ζυγός

Θέλει υπομονή και πίστη. Μετά από ένα διάστημα αδράνειας και εσωστρέφειας, έχετε πάρει τα πάνω σας! Αυτό σας έχει επιφορτίσει με χαρά αλλά και ευθύνη για να τα καταφέρετε. Μην απογοητεύστε με την πρώτη αναποδιά.

Σκορπιός

Πανσέληνος! Η σημερινή Πανσέληνος σας γλυκοκοιτάει με νόημα! Εσείς εμμένετε στις σταθερές σας απόψεις και η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα. Γλυκάνετε λιγάκι και μην είστε εύθικτοι.  Στα οικονομικά συνεχίστε την σωστή διαχείριση των εξόδων σας.

Τοξότης

Καλώς την Πανσέληνο! Σήμερα, η Πανσέληνος μπαίνει πανηγυρικά στο ζώδιο σας και σαν πρώτο δώρο σας δίνει ελευθερία και ζεν. Το στρες αρχίζει να μειώνεται και η ανεμελιά παίρνει τα ηνία. Όχι και άσχημα, έτσι;

Αιγόκερως

Ανακαίνιση. Σήμερα η μέρα σε καλεί για αλλαγές. Νέα ρούχα, νέα διακόσμηση στο γραφείο, αλλαγές και νέα πλάνα. Ευνοϊκή ημέρα για κάθε αλλαγή, που θα σας κάνει να αναπνεύσετε ελεύθερα και να χαρείτε.

Υδροχόος

Εκμετάλλευση τώρα! Τα νέα δώρα της  σημερινής Πανσελήνου σου δίνονται απλόχερα και η μέρα σήμερα είναι η πιο ιδανική για να εκμεταλλευτείς τις νέες σου ευκαιρίες . Επαγγελματικά και ερωτικά σε πρώτο πλάνο. Μην ξεχαστείς!

Ιχθύς

Νέα Εγώ! Θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας και προγράμματος σε καλούν για αλλαγές. Σκέψου ψύχραιμα είναι αυτό το πρόγραμμα αυτό που σε βολεύει, είναι η εργασιακή σου ρουτίνα σε λογικά πλαίσια; Βελτιώστε την μέρα σας, όπου χρειάζεται, ο Τοξότης σας κλείνει το μάτι!

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024