Η γερμανική φίρμα συνεχίζει την μακροσκελή εκστρατεία teaser του νέου SUV που θα βρεθεί στην κορυφή της γκάμας της δίνοντας αυτήν την φορά στη δημοσιότητα ένα νέο σκίτσο που αποκαλύπτει την μπροστινή όψη του Q8.

Πλην των όσων αποκαλύπτει το νέο σκίτσο για τη σχεδίαση του Q8 το οποίο, όπως όλα δείχνουν, παραμένει πιστό στα πρωτότυπα που προηγήθηκαν, αξίζει να σημειωθεί ότι σημείο αναφοράς του σχεδιαστικού κώδικα του νέου SUV αποτελεί, σύμφωνα με την Audi, το εμβληματικό Quattro της δεκαετίας του ’80.

Ανεξαρτήτως εξωτερικής σχεδίασης, το Q8 θα έχει ως αφετηρία την αρχιτεκτονική που φιλοξενεί επίσης τα Audi Q7, Bentley Bentayga, Lamborghini Urus αλλά και το νέο Touareg, έχοντας πρόσβαση σε ένα ανεξάντλητο φάσμα σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα αλλά και την προσφερόμενη ισχύ, σε αρμονία με τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

Παράλληλα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Audi θα πλαισιώσει το νέο της κορυφαίο SUV με ό,τι νεότερο και πιο καινοτόμο διαθέτει σε επίπεδο ευφυών συστημάτων άνεσης, υποβοήθησης και ασφάλειας, τα οποία θα έχουν ως οδηγό την εξοπλιστική πληρότητα των πιο πρόσφατων high-end μοντέλων της Audi, Α6, Α7 και Α8.

H αποκάλυψη του νέου Q8 αναμένεται στις 5 Ιουνίου από κινεζικό έδαφος καθώς θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Audi China Summit στην Σαγκάη.