
Κάν’ το όπως η Μίλα Κούνις
Οι νέες αφέλειες και το ανανεωμένο καρέ της Μίλα Κούνις στο κόκκινο χαλί των Billboard Music Awards έκαναν τα φλας να αστράψουν
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μίλα Κούνις και σύζυγος του επίσης γνωστού ηθοποιού Άστον Κούτσερ, εμφανίστηκε πρόσφατα με νέο hair style στα Billboard Music Awards και τα τάμπλοιτς πήραν φωτιά.
Οι νέες της αφέλειες και το ανανεωμένο της καρέ έκαναν το ντεμπούτο τους στα γνωστά αμερικανικά βραβεία και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν τα φλας να αστράψουν.
Η Μιλένα Μαρκόβνα Μίλα Κούνις όπως είναι το κανονικό της όνομα, δεν είναι και Μάιλι Σάιρους ή Σκάρλετ Γιοχάνσον σε σχέση με τις αλλαγές στο λουκ, οπότε η τελευταία της εμφάνιση ήταν λογικό να απασχολήσει τα media.
H 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, δεν μας έχει συνηθίσει σε διαφορετικές εμφανίσεις και είναι εντυπωσιακό πως με τις νέες της αφέλειες έβαλε φωτιά στα ψαλίδια των hair stylist παγκοσμίως. Τόσο οι φανς της ίδιας όσο και του Κούτσερ (κυρίως του δεύτερου) ζητάνε το νέο αυτό τρεντ στα μαλλιά.
Το θέμα όμως είναι πως αυτήν κόμμωση την είδαμε και στην Σελίνα Γκόμεζ και την Μπέλα Χαντίντ.
Μπορείς κι εσύ λοιπόν να το δοκιμάσεις, τονίζοντας το βλέμμα σου με smokey eyes και ένα απαλό ροζ κραγιόν.
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»
- Πληθωρισμός: Στο 4,6% τον Απρίλιο – Στο 3% στην ευρωζώνη
- Ναύπακτος: Απίστευτο περιστατικό – Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου
- Ιράν: Απειλεί με επέκταση του πολέμου «πολύ πέραν» της Μέσης Ανατολής σε περίπτωση νέας επίθεσης
- Το διπλό «μέτωπο» του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη ΝΔ και η απόφαση του συνεδρίου – Παρών ο Ανδρουλάκης στη Βουλή
- Live streaming η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού



