Μαξίμου σε ΝΔ: Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή την ανακοίνωση της Πειραιώς για τα αποτελέσματα του Eurogroup
Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εκτοξεύουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή την ανακοίνωση της Πειραιώς για τα αποτελέσματα του Eurogroup.
«Μία και μόνο φράση που είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή την Τετάρτη, είναι αρκετή ως απάντηση στην ανερμάτιστη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που για άλλη μία φορά αμφισβητεί την καθαρή έξοδο: ‘Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια’» σχολιάζουν οι κύκλοι του Μαξίμου.
Από την πλευρά τους, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν πως «το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάτησε και πάλι το κουμπί των αυτοματοποιημένων ανακοινώσεων. Περιμένουμε, χωρίς μεγάλες προσδοκίες, τη στιγμή που θα εμπλακούν σοβαρά σε μία συζήτηση για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας».
Σημειώνεται πως στην ανακοίνωσή της η ΝΔ έκανε λόγο για βαριές δεσμεύσεις της χώρας και αυξημένη εποπτεία με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης.
- Το Ισραήλ δεν έχει καμιά εδαφική βλέψη στον Λίβανο, δηλώνει ο Σάαρ
- Σουδάν: Κυρώσεις του ΟΗΕ στον αδελφό του ηγέτη των παραστρατιωτικών και σε Κολομβιανούς
- Λίβανος: Σκότωσαν 8 ανθρώπους, ανάμεσά τους 3 διασώστες, οι ισραηλινές δυνάμεις
- Ο Τραμπ αντεπιτίθεται στον Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μήνυμα ανακωχής
- Αταμάν: «Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το δεύτερο παιχνίδι»
