Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, εδώ και μια εβδομάδα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου μιλάει καθημερινά παντού για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ και τους στόχους της επόμενης χρονιάς.

Τώρα μιλώντας και στη Real News τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά απέδειξε στον τελικό του Κυπέλλου πως είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, καθώς ήταν σαφώς ανώτερος και κέρδισε με 2-0, ενώ ανέβασε ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Ο φετινός τελικός ήταν ιδιαίτερος λόγω του αντιπάλου και εξαιτίας όσων είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, όμως, ότι σε αυτόν δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ. Φάνηκε στο γήπεδο αυτό και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για τη σεζόν που πέρασε είπε: «Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος για εμάς με όσα έγιναν στο πρωτάθλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, καταφέραμε στο τέλος και με την κατάκτηση του Κυπέλλου να δείξουμε σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη ομάδα από όλες τις υπόλοιπες και ήταν αυτή που θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς: «Τα θέλουμε όλα. Φυσικά και θέλουμε να αγωνιστούμε στο Champions League και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα των προκριματικών. Το Champions League είναι το ανώτερο επίπεδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, θέλουμε να κερδίσουμε τις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα από την Ευρώπη. Οι στόχοι μας είναι τρεις και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε».

Για το μέλλον του: «Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος σε αυτήν την ομάδα. Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον για την ώρα δεν σκέφτομαι ποιο μπορεί να είναι το μέλλον μου…. Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα και μετά το τέλος του συμβολαίου. Και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ικανοποιημένοι εδώ».