Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βασίλισσα» εναντίον...«βασιλιά» για το δέκατο τρόπαιο

«Βασίλισσα» εναντίον…«βασιλιά» για το δέκατο τρόπαιο

Μάχη γιγάντων αναμένεται απόψε (20/5, 21:00) στην «Stark Arena» για το τρόπαιο της Euroleague, ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης

Τον θρόνο του ευρωπαϊκού μπάσκετ κοιτάζουν Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε. Αφού απέκλεισαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζαλγκίρις Κάουνας αντίστοιχα, οι δύο κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τα σκήπτρα της Euroleague στον μεγάλο τελικό (21:00).

Από τη μία, η Φενέρμπαχτσε θέλει να κατακτήσει τη δεύτερη μεγάλη ευρωπαϊκή κούπα της, κάνοντας το repeat. Παρά το γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν διαθέτουν πλέον το υπερπλήρες ρόστερ που είχαν στο περσινό Final 4 της Κωνσταντινούπολης, έχουν την ποιότητα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρεάλ.

Αυτός θα είναι και ο δωδέκατος τελικός του «μαέστρου» της Φενέρμπαχτσε, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να κυνηγάει τη δέκατη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου της Euroleague.

Το «decima» θέλει να κάνει και η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι «Μαδριλένοι» φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών και να φτάσουν στη δέκατη κατάκτηση του τροπαίου.

Ο καταιγισμός τριπόντων του ημιτελικού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδείχθηκε αρκετός για να κάμψει την αντίσταση των Ρώσων, ανοίγοντας την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στον δρόμο για τον τελικό.

Με τον MVP της κανονικής διάρκειας Λούκα Ντόνσιτς έτοιμο να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης και σε συλλογικό επίπεδο και τον ηγέτη των «Μαδριλένων», Σέρχιο Γιούλ, να έχει αποκτήσει ρυθμό, η Ρεάλ φαίνεται έτοιμη να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στην υπέρλαμπρη ιστορία της.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024