Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ανιγκό, ξεκινάει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος προπονητής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Κυανέρυθρους – Μανθάτης και Χουτεσιώτης τα δύο πρώτα ονόματα από την εγχώρια λίστα του 57χρονου κόουτς.
Ο Ζοσέ Ανιγκό πραγματοποίησε σπουδαίο έργο στον Λεβαδειακό και ήταν ένας από τους προπονητές που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν. Η εξαιρετική δουλειά του Γάλλου τεχνικού στους Βοιωτούς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι κινήθηκαν ταχύτατα για την απόκτησή του και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.