«Συμφωνία Άρσεναλ με Αρτέτα»
Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν τη συμφωνία του Μικελ Αρτέτα με την διοίκηση της Άρσεναλ για την θέση του προπονητή
Την ανακοίνωση του Μίκελ Αρτέτα ως νέου προπονητή της Άρσεναλ εντός τον επόμενων ημερών αναμένουν στην Αγγλία.
Σύμφωνα με το «goal», ο πάλαι μέσος των «κανονιέρηδων» θα είναι ο προπονητής των που θα διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του ο Ισπανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς θεωρεί τον 36χρονο ως ιδανική λύση για την «αναγέννηση» της Άρσεναλ.
Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εποπτεύτηκε τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο προσωπικό των «κανονιέρηδων».
Ο Ατρέτα εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι στο πλευρό του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην φετινή «ξέφρενη» πορεία των «πολιτών» μέχρι τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
