Την ανακοίνωση του Μίκελ Αρτέτα ως νέου προπονητή της Άρσεναλ εντός τον επόμενων ημερών αναμένουν στην Αγγλία.
Σύμφωνα με το «goal», ο πάλαι μέσος των «κανονιέρηδων» θα είναι ο προπονητής των που θα διαδεχθεί τον Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Λονδρέζων, Ιβάν Γκαζίδης, έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του ο Ισπανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς θεωρεί τον 36χρονο ως ιδανική λύση για την «αναγέννηση» της Άρσεναλ.
Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εποπτεύτηκε τις πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο προσωπικό των «κανονιέρηδων».
Ο Ατρέτα εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι στο πλευρό του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην φετινή «ξέφρενη» πορεία των «πολιτών» μέχρι τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Κηφισιά – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Superleague.
LIVE: Κηφισιά - Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά - Πανσερραϊκός, για την πρώτη αγωνιστική των playouts της Super League.