Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κουτσούμπας: Δεν θα νομιμοποιήσουμε διαδικασίες - παρωδία

Κουτσούμπας: Δεν θα νομιμοποιήσουμε διαδικασίες – παρωδία

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε ότι «η πλειοψηφία επέλεξε να εξετάσει όχι την ουσία αλλά την αρμοδιότητα ή μη της Επιτροπής με πρόσχημα αστείους λόγους» σημειώνοντας πως «αυτό που ενδιέφερε την κυβέρνηση ήταν τα παιχνίδια των εντυπώσεων»

«Δεν θα νομιμοποιήσουμε διαδικασίες-παρωδία» ήταν το μήνυμα του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της ειδικής κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis. Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για πρακτικές αποπροσανατολισμού από τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τη χώρα, αφήνοντας στο απυρόβλητο ένα σάπιο σύστημα.

Όπως τόνισε, «ξεπεράστηκε κάθε όριο. Η πλειοψηφία επέλεξε να εξετάσει όχι την ουσία αλλά την αρμοδιότητα ή μη της Επιτροπής με πρόσχημα αστείους λόγους» σημειώνοντας πως «αυτό που ενδιέφερε την κυβέρνηση ήταν τα παιχνίδια των εντυπώσεων».

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για «επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά» τονίζοντας ότι η άρνηση της Επιτροπής είναι προσχηματική και δεν διευκολύνει ούτε τη δικαιοσύνη».

«Είναι φανερό ότι η εξέταση από την Επιτροπή της Βουλής μόνο θετική συμβολή θα είχε» πρόσθεσε.

Από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε συγκεκριμένα ζητήματα, όπως πρόσθεσε, σημειώνοντας το ΚΚΕ ζήτησε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί επί της ουσίας, εξετάζοντας όλα τα αδικήματα ακόμη και αυτά που έχουν παραγραφεί.

«Ζητήσαμε και την εξέταση των ανώνυμων μαρτύρων, ώστε να διερευνηθούν οι βαθύτερες αιτίες του σκανδάλου» σημείωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν δίνει κάλυψη σε κανέναν, ενώ έκανε λόγο για μνημείο εκφυλισμού, αναφερόμενος στη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής και το σύντομο βίο της. Όπως είπε «δεν επέλεξε ποτέ να εξετάσει την ουσία, αλλά την δήθεν αρμοδιότητα ή μη».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024