Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρονικό εισιτήριο στην... κόλαση

Ηλεκτρονικό εισιτήριο στην… κόλαση

Το να επαναφορτίσεις το εισιτήριό σου αν χρησιμοποιείς λεωφορείο και όχι τρένο ή Μετρό, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση

Εκλεισαν, λέει, οι μπάρες στους σταθμούς του Μετρό. Εγώ, μια να κλείνουν μια να (ξανα)ανοίγουν τις βλέπω, αλλά τέλος πάντων, υποθέτω πως κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που πρέπει. Εκείνο που φοβάμαι πως δεν θα γίνει ποτέ, είναι να τοποθετηθούν μηχανήματα έκδοσης – επαναφόρτισης εισιτηρίων στις στάσεις των λεωφορείων.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν ελάχιστα τέτοια. Υπάρχουν και μερικά στελεχωμένα κιόσκια που όμως λειτουργούν με περιορισμένο ωράριο _ θα επεκταθεί λένε, κάποια στιγμή. Πότε;

Στο μεταξύ, αν το εισιτήριό σου έχει λήξει και δεν θυμηθείς να περάσεις από έναν σταθμό τρένου ή Μετρό για να το ανανεώσεις (δεν κινούμαστε όλοι σε περιοχές όπου υπάρχουν τέτοιοι σταθμοί) ή αν δεν βρεις περίπτερο που να πουλάει εισιτήρια για να αγοράσεις καινούργιο, δεν μπορείς να επιβιβαστείς. ΄Η επιβιβάζεσαι τσάμπα, όπως βλέπω πολλούς να κάνουν.

Υποθέτω πως τέτοια μηχανήματα δεν τοποθετούνται επειδή οι αρμόδιοι γνωρίζουν πως οι διαβόητοι γνωστοί – άγνωστοι και άλλοι μπαχαλάκηδες θα τα σπάσουν. Όταν όμως έχεις ένα τέτοιο πρόβλημα το αντιμετωπίζεις δραστικά και όχι επιβαρύνοντας για άλλη μία φορά το επιβατικό κοινό.

Δηλαδή, πολύ απλά, βρίσκεις άλλο τρόπο έκδοσης – επαναφόρτισης εισιτηρίων. Που να βολεύει και να εξυπηρετεί.

Κατά τα άλλα, οι κάτοχοι ηλεκτρονικών συσκευών Android μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογή μέσα από την οποία αγοράζουν εισιτήρια.

Που όμως, για να τα ενεργοποιήσουν πρέπει να πάνε σε κάποιο μηχάνημα αγοράς – επαναφόρτισης. Παράλογο; Εξίσου παράλογο είναι πως για τους κατόχους συσκευών Ios δεν έχει προβλεφθεί (ακόμα) ανάλογη εφαρμογή. Πρόχειρα και ερασιτεχνικά πράγματα.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024