Ζητάει 7 εκ. ευρώ για τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ, λένε οι Τούρκοι
Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Πέλκα, αλλά οι Τούρκοι έκαναν πίσω όταν ο ΠΑΟΚ τους ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον παίκτη
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα τουρκικά ΜΜΕ ασχολούνται με το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Δημήτρη Πέλκα και μάλιστα στις σημερινές (15/5) αναφορές σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον παίκτη!
Χθες (14/5) τoυρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, βρέθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Καθώς η τουρκική ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Ταλίσκα, στους Τούρκους «γυάλισε» ο Δημήτρης Πέλκας. Σήμερα (15/5) νέο τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκ. ευρώ για τον διεθνής μεσοεπιθετικός του και το ποσό κρίθηκε υψηλό για την ομάδα από τη γειτονική χώρα.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα σημειώνει: «Απέναντι στο πιθανότητα του διαζυγίου με τον Ταλίσκα, η Μπεσίκτας αναζητεί παίκτη για τη θέση «10». Ο πρώτος στη λίστα είναι ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Πέλκας, που παίζει στον ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ζήτησε για τον Πέλκα επτά εκατομμύρια ευρώ, η Μπεσίκτας βρίσκει ακριβό το παίκτη και κατευθύνεται σε άλλους υποψηφίους της λίστας. Ο Κωνσταντίνος Φορτούνης που παίζει στον Ολυμπιακό, έρχεται στην ατζέντα. Οι «αετοί» επιτάχυναν τη συζήτηση για τον 25χρονο μέσο…»
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέποντας τον Ντοναρούμα... ίπταται στο 90+8' και να διατηρεί το 2-1 για τη Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, είχε μια τέτοια αντίδραση που έγινε viral!