Είναι από τις σπάνιες φορές όπου ένας πολιτικός εκθέτει την προσωπική του ζωή με τέτοιο τρόπο. Ειδικά όταν πρόκειται για πρωθυπουργό ο οποίος είναι δηλωμένος ομοφυλόφιλος και παντρεμένος μάλιστα με άνδρα.
Ο λόγος για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπετέλ ο οποίος παντρεύτηκε το 2015 τον αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ με τον οποίο είχε σχέση χρόνια. Ηταν ο πρώτος αρχηγός κράτους που παντρεύτηκε άτομο του ίδιου φύλου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας