Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για τις 15 Ιουνίου «κλειδώνει» η BMW Σειρά 8 Coupe

Για τις 15 Ιουνίου «κλειδώνει» η BMW Σειρά 8 Coupe

Προκειμένου να τονίσει το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου που θα σηματοδοτήσει την επάνοδο του αριθμού 8 στην γκάμα της, η BMW επέλεξε τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans για την πρεμιέρα του ομώνυμου μοντέλου.

Η βαυαρική φίρμα δίνει για ακόμα μια φορά το στίγμα της νέας Σειράς 8 Coupe αυτή την φορά σε ακαμουφλάριστη εκδοχή, να εκτελεί χρέη φόντου στην αγωνιστική Μ8 GTE.

Πλην της νέας «incognito» εμφάνισής της, η νέα Σειρά 8 Coupe επιβεβαιώνει την παρουσίαση της στις 15 Ιουνίου στην πρεμιέρα του 24ωρου αγώνα αντοχής του Le Mans απ΄όπου οι Βαυαροί θα ανακοινώσουν τις τεχνικές προδιαγραφές της και τις λεπτομέρειες των εκδόσεων της.

Σε αυτές θα συμπεριληφθεί και η κορυφαία -μέχρι τουλάχιστον την άφιξη της Μ- έκδοση Μ850i xDrive η οποία όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα εφοδιάζεται με μια πλήρως ανασχεδιασμένη και αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 κινητήρα της BMW η οποία θα προσφέρει ισχύ 523 ίππων και 750 Nm ροπής.

Όπως προδίδει και η ονομασία της συγκεκριμένης έκδοσης, τις προδιαγραφές της θα συμπληρώνει η παρουσία συστήματος τετρακίνησης το οποίο θα μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με τη συνδρομή ενός εξίσου αναβαθμισμένου αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων το οποίο θα υπόσχεται ταχύτερες αλλαγές.

Τα χαρακτηριστικά της κορυφαίας έκδοσης της Σειράς 8 Coupe θα πλαισιώσει επίσης σύστημα τετραδιεύθυνσης καθώς και η ενεργή, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ενώ το παζλ θα συμπληρωθεί από διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα.

Σε ό,τι αφορά το επιστέγασμα της γκάμας, την πανίσχυρη Μ8, αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί σε δεύτερο χρόνο, με πιθανότερη την εμφάνισή της στη διεθνή έκθεση του Παρισιού τον προσεχή Οκτώβριο, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι από την ατζέντα της BMW δεν θα λείψει η ανοιχτή έκδοση της Σειράς 9 η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του 2019.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024