Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους των ερυθρόλευκων να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Τα κορίτσια της ομάδας του λιμανιού κατέκτησαν χθες και το πρωτάθλημα και αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ για τις ερυθρόλευκες.

Δεν χωρά αμφιβολία πως η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και υπάρχει και συνέχεια. Τα τμήματα του συλλόγου κατέκτησαν ευρωπαϊκό τίτλο, έπαιξαν σε τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήκωσαν σχεδόν όλες τις κούπες στις εγχώριες διοργανώσεις. Και όπως προαναφέραμε οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να περιμένουν μιαν ακόμα πολύ μεγάλη διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία αφορά την ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει σε λιγότερο από ένα μήνα το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν προκριθεί (ως πρώτοι από τον όμιλο τους) στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί (7-9 Ιουνίου) στη Γένοβα. Πρώτος αντίπαλος των πειραιωτών θα είναι η γερμανική Σπαντάου και οι πειραιώτες θα ταξιδέψουν στην Ιταλία με πολλές ελπίδες για κατάκτηση του τροπαίου.

Η δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδίδει καρπούς και τα τμήματα του συλλόγου πανηγυρίζουν κατακτήσεις τίτλων. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι αυτό που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη κι αυτό καθιστά ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία των πειραιωτών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει κάνει όλες τις κινήσεις που χρειάζονται για να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αυτός είναι πλέον και ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού. Μαζί με τους τίτλους στην Ελλάδα να πανηγυρίζει και την κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων. Και είναι μια χρονιά στην οποία το έχει πετύχει και φυσικά υπάρχει και συνέχεια.